Carins blogg

Carins blogg

Härliga sommardagar.

Om och med mig och mina djurPosted by Carin Lyrholm Sun, June 10, 2018 17:21:04

Jag har bestämt mig för att göra om i mitt kök. Min älskade son har varit här och mätt väggar och vinklar och ritat upp ett kök på IKEA och så har jag beställt snickare och elektriker, som skall göra jobbet under tiden jag är hundvakt på hundpensionatet efter sommaren. Det känns enklast att jag inte är hemma under tiden för då skulle både hundarna och jag vara i vägen. Jag måste ju tömma hela köket och hallen för detta. Nytt golv skall det också bli men jag har inte ringt golvläggaren ännu.

1 maj är det egentligen dags att måla tå-naglarna (enligt Lizzen) men eftersom sommaren började mycket tidigare än så så blev det nagellack redan ett par veckor innan.Min stackars granne förlorade sin schäfer i cancer för en månad sedan. Det gick väldigt snabbt och blev en stor chock för honom. Nu har han hämtat hem en ny liten valp. De var här i går kväll så att Fashion och lille ”Salah” fick bekanta sig och det gick hur bra som helst. De t.o.m. lekte lite smiley

Jag passade på att hälsa på syrran en helg också. Maj månad har ju varit helt underbar, vädermässigt, och man vet aldrig om det är den sommaren vi får i år. Det kan ju tänkas att resten av sommaren blir både kall och regnig. Det har ju hänt förr.

Den 19 maj var Lizzen och jag på Gärdet och gick hundpromenad i Agrias regi. De arrangerar detta varje år och skänker en slant till Hundstallet för varje deltagare. Det var jättetrevligt så det kommer vi absolut att göra igen.Helgen efter var jag i Gävle och hälsade på Tiara. Hon har verkligen fått ett toppenhem och trivs som fisken i vattnet. Det var väldigt trevlig att hälsa på henne och hennes husse men naturligtvis också på Bettan och Viruz som jag bodde hos.

Min trogna och underbara valpköpare Ulf från Småland kom hit med sin sambo. Egentligen bara för att få krama lite groenendaelpäls eftersom båda hans hundar nu har gått bort. Det slutade med att han fick med sig en malinois-flicka tillbaks, som behövde ett nytt hem. Ulf och Mona är saliga och det kunde inte ha blivit mer lyckat än så här. Hon smälte in i familjen direkt.
Gulliga Janne och Zinja kom hit och grillade med oss på kvällen innan de åkte hem.

Förra helgen var jag med jobbet i Skottland, ett land jag aldrig varit i. Vi åkte till Edinburgh tidigt, tidigt på fredagsmorgonen och kom hem natten till måndag. Man var rätt mör på måndag morgon men det gick bra att jobba ändå smiley

och så avslutar jag denna gång med en vacker sommarbild.

So long till nästa gång