Carins blogg

Carins blogg

Sommaren snart slut :-(

Om och med mig och mina djurPosted by Carin Lyrholm Sun, August 21, 2016 15:57:09

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen.
Midsommar firade jag och hundarna hos Lizz och Janne i deras stuga. Vädret var härligt och vi åt grillat under det fina taket på verandan som Janne och Kim fixade förra året. Även Helena och Matte var där med sin ena labbe och hundarna hade hur trevligt som helst. Ibland sprang de ända ned till grannen längst ned och hälsade på dem och deras hund men efter en liten stund var de tillbaks igen.

Jag har fått en ny jobbtelefon också. En Samsung Note 4. Bytet från IPhone blev dramatisk för en gammal tant som jag. Tur att jag har folk på jobbet som kan hjälpa till att få över allt från den ena till den andra. Själv fattar jag ingenting smiley

I slutet av juli fick jag besök av Ulla och Carina med Viola och Vega, Carro med Cilaz samt Bettan med Viruz, Aioli och Flisan. Vädret var toppen och vi satt ute och fikade hela eftermiddagen medan hundarna hade hur kul som helst. Vega och Tiara fann varandra och kunde inte riktigt få nog av all lek.

Några veckor senare åkte vi, hundarna och jag, till Lotta och hälsade på i hennes sommarstuga. Vi åt och drack gott och dagen därpå kom hennes son och sonhustru dit och fikade innan jag åkte hem. Stället ligger jättemysigt ute på en ö och precis nere vid vattnet. Jag förstår att hon stortrivs där.

Häromdagen var det dags för "Kickoff" med jobbet. Vår firma började med att åka till vårt nya kontor, som vi flyttar in i om någon månad. Det blir 10 minuter längre till jobbet för mig men det kan jag leva med. Vi får mycket större och finare och hundarna är fortfarande välkomna. Vi kommer t.o.m. att ha en liten, inhägnad altan med utgång från konferensrummet så där kan man sitta och fika, i söderläge, när man har fikapaus.
Efter det åkte vi till Sundbyholms Slott där vi fortsatte med att lyssna på föredrag, äta lunch, spela kubb, åka ribb-båt och äta grillbuffé.

I dag har Carro och jag varit på fotokurs inne i stan. Jag lämnade hundarna hemma och var borta i 4 timmar. Det längsta jag har lämnat Tiara hemma förut är 2 timmar och nu fick jag skylla mig själv. Hon straffade mig rejält smiley

So long till nästa gång.