Carins blogg

Carins blogg

Valparna har åkt.

Om och med mig och mina djurPosted by Carin Lyrholm Wed, June 22, 2016 20:23:14

Då är valparna är levererade. Alla verkar ha kommit till jättebra hem och jag har fått positiv feedback från allihop. Ingen spydde i bilen och då var det ändå två som åkte ända till Skåne och en till Umeå (60 resp 80 mil). Jo, min egen fodervärdstik spydde en gång, 10 minuter efter start, och sedan sov hon resten av resan.

På vår nationaldag dömde jag på en liten inoffare på Haninge Brukshundklubb. Den andra domaren var Annica Lundqvist-Hemström (Antefa's) och vår ringsekreterare var Eija-Leena Hedberg. Det var en trevlig dag med vackert väder och många fina hundar.
I BIS-finalen hade vi några riktiga stjärnor. Vann gjorde en underbar liten chihuahua-hane med härligt attityd, välbyggd och välgående och väldans trevlig.

Tack Eija-Leena för bilden.

Någon vecka senare var det dags för den sista valpen, Hunter, att åka till SydAfrika. Det var många prover som skulle tas och mycket papper att fylla i innan allt var klart. Carro och jag gjorde honom riktigt fin innan avfärd, målade hans tånaglar gröna och så ... Hans husse uppskattade det och skrattade gott. Hunter kommer att bo ihop med Fanta, som också kommer från mig, samt ett gäng welsh corgi pembroke. Om allt går som vi hoppas kommer han att gå i avel där så småningom men det är mycket som skall stämma innan dess.

Annars har det väl inte hänt så mycket här. Fashion har börjat gräva små hål i gräsmattan och Tiara har lärt sig att meja ned kompostgallren som skyddar rabatten och så ligger hon där och smaskar i sig jordgubbar men i övrigt går allt sin gilla gång.

Nej, nu skall jag sätta mig tillrätta för att se på ödesmatchen. Vinner vi inte i kväll så är vi rökta.

Trevlig Midsommar !
So long till nästa gång